B&B in Portugal

Quinta Laranja is een voormalige Portugese wijnboerderij, verbouwd tot kleinschalige en kindvriendelijke vakantie accommodatie met sfeervolle appartementen, een gezellige studio, twee volledig ingerichte glamping cabanas, twee romantische dorpshuisjes en een heerlijk zwembad. De Quinta is centraal gelegen en biedt een schitterend uitzicht over de heuvels en wijngaarden van Estremadura. Bem-vindo bij Quinta Laranja aan de Costa de Prata van Portugal.

Bed and Breakfast Portugal
B&B in Portugal met zwembad
Bed and Breakfast Portugal

Actuele beschikbaarheid en reserveren

Wil je onze actuele beschikbaarheid weten (altijd up to date)? Of meteen een online reservering maken? Dat kan direct via deze link. Mocht er geen plek meer zijn bij Quinta Laranja dan kennen we ook een heel leuk alternatief in de buurt! Mail ons voor meer informatie.

Eten en steenoven 

In de zomervakantie organiseert Quinta Laranja in Portugal regelmatig een gezellige steenoven-avond. Buiten die periode kan dat ook een steenoven-middag zijn of nemen we onze gasten mee naar een typisch Portugees restaurant in de buurt. Daarnaast bieden wij handige maaltijdpakketten aan. Meer weten? Lees verder onder Eten. 

Wandelen in Portugal
Table de hote bij bed and breakfast Portugal
Kindvriendelijk bed and breakfast portugal

Zien en doen in Midden-Portugal

In Estremadura en de Costa de Prata (Zilverkust) van Portugal is enorm veel te zien en te doen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. B&B Quinta Laranja is dus ook een uitstekende bestemming voor een gezinsvakantie. Wil je alvast een beeld krijgen van al het leuks in Estremadura en de Costa de Prata van Portugal? Lees dan verder bij Omgeving!
 

Bekijk ook eens ons Google profiel.


B&B Quinta Laranja
Rua do Rochio 3, Almofala
2500-331 Alvorninha
(Caldas da Rainha)
Portugal
 
T: +351-262 938 074
M: +351-913 211 568
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook

Autohuur & Vliegtickets

Goedkoop vliegen Portugal

Autohuur en Vliegtickets

Read more...

Zoover

Vakantie Portugal      Guesthouse Quinta Laranja - Van Elswijk Lda  - Contribuente N.° 510 020 160  - Alojamento Local  Reg° n° 2824/AL