Faciliteiten

Ruimte, natuur en een schitterend uitzicht…

Bed and Breakfast Quinta Laranja ligt op een groot eigen terrein van zo´n 6500 m2 met allerlei soorten fruitbomen. Daardoor hebben onze accommodaties en faciliteiten lekker de ruimte gekregen! Omringd door natuur en met een schitterend uitzicht over de vallei en de wijngaarden vind je alle rust om lekker een boek te lezen en alle ruimte voor de kinderen om zich naar hartenlust uit te leven.

Zwembad bij ons Bed and Breakfast

B&B Quinta Laranja beschikt over een lekker ruim zwembad met apart kinderbad, omringd door een ligweide met zonnebedjes. Lees meer…

Kantine en wasmachine

Vlakbij het zwembad en het speeltuintje ligt onze Cantina, een gezellige half-open gemeenschappelijke ruimte met buitenkeuken. Behalve dat onze gasten elkaar hier gezellig kunnen treffen voor een drankje, is er ook een speelhoek voor kleine kinderen, een televisie (ook NL kanalen), een wasmachine voor algemeen gebruik en een flinke collectie leesboeken, tijdschriften en spellen te vinden. In de gemeenschappelijke ruimte vind je tevens ons informatiebord met allerlei leuke actuele tips in de omgeving, zoals dorpsfeesten, rommelmarkten of een fado-avond. Daarnaast zijn er allerlei sport-, spel-, en strandartikelen te leen. 

Gemeenschappelijke buitenkeuken

In de Cantina is ook onze gemeenschappelijke buitenkeuken te vinden met wasbak, barbecue en Portugese houtgestookte steenoven. De bbq is door iedereen vrij te gebruiken; de steenoven doet dienst op onze sfeervolle steenovenavonden, waarbij wij voor onze gasten heerlijke verse pizza´s of andere gerechten bereiden.

Schapenweide

Een groot deel van ons terrein is omgetoverd tot schapenweide. Onze twee schaapjes Sophie en Britney grazen er gezellig op los en hebben alle ruimte om te rennen. Als ze daar ten minste zin in hebben, want vaak ook zoeken ze een heerlijk rustig plekje om te liggen en kunnen ze makkelijk geaaid worden. Leuk dus voor de kids!

B&B met Wifi internet

Op het grootste deel van ons terrein, in de accommodaties en in de gemeenschappelijke ruimte, is gratis draadloos internet (wifi) aanwezig waarvan je gebruik kunt maken met je eigen apparatuur.

Faciliteiten voor kinderen

B&B Quinta Laranja beschikt, naast de hierboven genoemde faciliteiten, ook over allerlei leuke dingen speciaal voor kinderen (en natuurlijk hun ouders!). Zo kunnen ze zich uitleven in het zwembad (met apart kinderbad), op ons voetbalveldje, in het indianendorp, in het speeltuintje of op de jeu-des-boulesbaan. En niet te vergeten: op onze trampoline! Ook hebben we verschillende speurtochten uitgezet. Meer hierover lees je onder het menu-item Kinderen.

This post is also available in: Engels