FAQ

In onderstaande vragenlijst vind je antwoord op de meest voorkomen vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Vraag: Hoe laat mag ik mijn accommodatie in?

Antwoord: Inchecken kan vanaf 16.00 uur mocht je na 20.00 uur aankomen dan graag even contact opnemen.

Vraag: Hoe laat moeten we uitchecken en kunnen we ook langer op het terrein blijven?

Antwoord: De accommodatie moet om 10.00 uur weer leeg zijn zodat we alles in orde kunnen maken voor de nieuwe gasten. Eventueel kun je nog, tegen een kleine vergoeding, tot 17.00 uur op het terrein van Quinta Laranja aanwezig blijven en gebruik maken van alle faciliteiten.

Vraag: Zijn handdoeken en beddengoed inbegrepen?

Antwoord: Handdoeken, keukenlinnen en beddengoed zijn inbegrepen, wekelijks kan een schoon handdoeken en linnenpakket gevraagd worden. Strandlakens zijn te huur voor €6,00 per laken per vakantieperiode zolang de voorraad strekt.

Vraag: Wil je doorgeven of je de totale betaling van ons hebt ontvangen?

Antwoord: Bij je reservering heb je een inlogcode ontvangen waarbij je je reservering nogmaals kunt inzien. Hierin kun je de status van de betaling controleren. Meestal duurt het 7 werkdagen voordat de betaling in het reserveringssysteem is verwerkt.

Vraag: Kan ik een babybedje reserveren?

Antwoord: Je kunt bij Quinta Laranja het baby/peuterpakket reserveren. Dit bestaat uit een bedje incl. matras, badje, kinderstoel, omkleedkussen, potje,speelkleed en speelgoed. De prijs hiervoor is terug te vinden in de prijslijst.

Online reserveren

This post is also available in: Engels