Over ons

Bem-vindo

Wij zijn Loes en Jeroen van Elswijk, eigenaars van B&B Quinta Laranja in Portugal. Sinds we onze voormalige wijnboerderij in Portugal kochten, genieten we nog dagelijks van dit heerlijke plekje. En het zelfde geldt voor onze twee dochtertjes: Leila Blue (Den Haag, 2006) en Goa (Caldas da Rainha, Portugal, 2009) en niet te vergeten… onze poes Nina. Uiteraard nodigen we je graag uit om hetzelfde te komen doen!

Emigratie naar Portugal

Voordat we naar Portugal emigreerden, woonden we in Den Haag, waar we werkten als medewerker P&O en als trajectbegeleider in de Jeugdzorg. In die jaren reisden we voor ons plezier de halve wereld over, van fietsen in Afrika tot kanoën in het Amazonegebied. En hoewel die reizen al behoorlijk avontuurlijk waren, moest ons grootste avontuur nog komen: emigreren naar Portugal! We begonnen aan een uitgebreide voorbereiding, kochten na een lange zoektocht onze Quinta en vertrokken een jaar later naar Portugal.

Vakantiepark Quinta Laranja

Inmiddels zijn we al weer vele seizoenen verder. De afgelopen jaren hebben we Quinta Laranja opgebouwd en uitgebreid tot een kleinschalig vakantiepark waar al vele gasten met veel plezier hun vakantie in Portugal hebben doorgebracht. Daar halen wij veel voldoening uit en dat geeft ons weer inspiratie voor nieuwe dingen. En in onze vrije tijd? Lekker naar buiten! Wandelen in de bergen, surfen in Peniche of klusjes doen op ons terrein. Want met een stuk grond van 6500 m2 is er altijd wel een grasveld dat gemaaid moet worden of een olijfboom die gesnoeid moet worden.

This post is also available in: Engels