Zwembad en kinderbad

Bij Quinta Laranja kun je genieten van een lekker ruim zwembad met apart kinderbad en een wijds uitzicht over de vallei. Deze zwembaden bevinden zich, samen met ons speeltuintje, op een groot vlak niveau. Ze worden omringd door een ligweide met zonnebedjes waar je ook lekker je handdoek uit kunt rollen. Het zwembadgedeelte is volledig omheind en afgescheiden van het speelterrein. Zo hoeven we ons over onze jongste gasten geen zorgen te maken!

Het grote zwembad

Het grote zwembad heeft een lengte van 12,5 meter en een breedte van 5,5 meter. Ideaal dus om lekker in te spelen maar zeker ook om baantjes in te trekken! Het ondiepe gedeelte van het zwembad heeft een diepte van 1 meter, zodat ook kinderen hier lekker kunnen zwemmen; het diepe heeft een diepte van 1.90. Bovendien is het ondiepe gedeelte voorzien van een zogenaamde romaanse instap: een maanvormige trap waarop je lekker in het water kunt zitten. Dit is een gemakkelijke entree voor zowel kleinere kinderen als voor mensen die minder goed ter been zijn.

Apart kinderbad

Het aparte kinderbad ligt enkele meters van het grote bad en is rond met een diameter van 3 meter. De diepte is zo´n 35 cm. Ideaal dus voor kleine kinderen! Aan één kant heeft dit bad een extra brede instap, zodat de kleintjes eenvoudig het zwembad in en uit kunnen en er een plek is om lekker in het water te zitten, ook voor de ouders.

Duikje in het Donker

Bij warm weer organiseren wij eens per week, meestal aansluitend aan onze gezellige steenoven-avond, een `Duikje in het Donker´. Alleen de onderwaterverlichting van het zwembad gaat aan en dan… heerlijk zwemmen onder de sterren! De kids (en ook de ouders) vinden het schitterend!

Online reserveren

This post is also available in: Engels