Het Corona virus of Covid-19 in Portugal

Inmiddels gaan we in Portugal de 4e week in van een lockdown waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Onze meiden gaan niet naar school, we werken zoveel mogelijk thuis of doen klussen op de Quinta. Het is alleen toegestaan om de deur uit te gaan voor boodschappen of als je iemand moet helpen. Kortom het hele openbare leven ligt plat. Gelukkig zijn wij nog gezond en is het virus bij ons in de buurt nog maar beperkt aanwezig.

Wat betekent dit voor ons vakantieparkje?

Tot 17 april duurt de noodtoestand en kunnen we geen gasten op de Quinta te laten verblijven. Tevens is het de komende dagen tot na Pasen ook niet toegestaan om je buiten de gemeente waar je woonachtig bent te begeven. Helaas dus even de deur op slot.

Bijna alle gasten die gereserveerd hebben voor april en mei hebben we gelukkig kunnen verplaatsen naar een ander moment. Een enkeling heeft helaas ook moeten annuleren.

Helaas is deze situatie voor ons, net als voor zovelen, een lastige persoonlijke en financiële uitdaging.

Hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen is de vraag natuurlijk. Er wordt wereldwijd met man en macht gewerkt aan een oplossing. Wij houden vertrouwen dat we de reserveringen vanaf juni weer gewoon kunnen oppakken.

We willen in ieder geval alles proberen wat in onze macht ligt om te zorgen dat jullie vakantie kan doorgaan. Kan het niet op dit moment dan wel later.

Mocht je alvast een reservering willen maken voor later dit jaar dan gelden er aangepaste betalingsvoorwaarden. Je hoeft slechts €75,00 aan te betalen en pas als er meer duidelijkheid is of je reis door kan gaan dan kun je de rest van de aanbetaling voldoen. Wil je alvast wat zekerheid ( voordat wellicht straks iedereen een last minute boekt) dan is dit misschien een goed idee voor je! Deze optie is geldig voor reserveringen gemaakt tussen 1 en  30 april 2020.

Mocht de vakantie onverhoopt niet door kunnen gaan dan ontvang je een voucher ter waarde van €75,00 die geldig is tot 31 december 2021. Deze voucher is ook overdraagbaar.

Stay Home & Stay Safe