Appartement Adega

Tot 5 personen

Vakantie in een gerenoveerde wijnboerderij in Portugal

Appartement Adega is een ruim 1-5 persoons  kindvriendelijk vakantiehuisje van 40 m2 gelegen aan de sfeervolle patio van ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal. Adega betekent ‘wijnschuur’ en dat is dan ook precies wat het was voordat wij er een appartement van maakten. In deze accommodatie zijn veel authentieke details van onze oude Portugese wijnboerderij bewaard gebleven!

Kidsproof vakantie Portugal

“Naast de kinderkamer vind je de oude druivenpersbak, die door ons tot de tweede slaapruimte is omgebouwd!”

Keuken van het appartement

Appartement Adega beschikt over een keuken met koelkast, vriesvak, spoelbak, 4-pits kookplaat, magnetron, espresso-apparaat voor cups en waterkoker. Kookgerei is ruimschoots aanwezig, evenals servies en bestek. Het appartement heeft een eettafel met vijf stoelen.

Badkamer van dit appartement

In de vrolijk betegelde badkamer van dit appartement vind je een ruime douche, toilet en wastafel. Voorheen was deze ruimte een opslagtank waarin zich het gistingsproces van de wijn voltrok. Dit is aan de buitenzijde nog goed te zien aan de twee kraantjes waaruit men de wijn kon tappen om te proeven of deze al op dronk was!

Slaapkamers van dit appartement

Appartement Adega beschikt over twee aparte slaapruimtes. In de slaapkamer die voornamelijk door de kinderen gebruikt wordt, vind je een stapelbed (2m) en een extra onderschuifbed voor een derde persoon (1,90m). In deze kamer kunnen wij, in plaats van het onderschuifbed, ook eenvoudig een babybedje bijplaatsen. Naast de kinderkamer vind je de oude druivenpersbak, die door ons tot de tweede slaapruimte is omgebouwd.

We hebben deze voorzien van een rustiek 2-persoons ledikant met sfeervolle nachtkastjes. Twee gordijnen kunnen de voorzijde van deze slaapruimte afsluiten en zorgen voor een echt bedstee-gevoel.

De zithoek van dit appartement met gaskachel

In het centrale gedeelte van dit appartement hebben wij een gezellige zithoek gecreëerd. Maak het jezelf gemakkelijk op de bank of plof in de luie stoel. En mocht het buiten de zomermaanden toch nog wat fris worden? Kruip dan lekker voor de knusse en verrijdbare gaskachel.

Terras van het appartement

Appartement Adega beschikt over een zeer ruim terras, gelegen op onze typisch Portugese patio met karakteristieke klinkertjes en kleurrijke bougainvilles. Maak het jezelf gemakkelijk in de luie stoelen of geniet van een maaltijd aan de buitentafel of een lekker glaasje wijn!

Appartement met internet

In dit appartement kun je gratis (met je eigen apparatuur) gebruik maken van ons wifi.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Appartement Adega