Appartement Boavista

Tot 4 personen

Schitterend uitzicht over de Portugese heuvels en wijngaarden…

Appartement Boa Vista is een gezellig 1-4 persoons vakantiehuisje op ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal. Het appartement is wat hoger gelegen dan de meeste andere vakantiehuisjes op onze Quinta en heeft dan ook een prachtig uitzicht over de heuvels van Estremadura. Hoewel je hier prima alleen of met z’n tweeën kunt verblijven, nemen de meeste van onze gasten gezellig de kinderen mee. Het vakantiehuisje is een sfeervolle gezinsaccommodatie.

Kidsproof vakantie Portugal

“Het appartement is wat hoger gelegen dan de meeste andere vakantiehuisjes op onze Quinta en heeft dan ook een prachtig uitzicht over de heuvels van Estremadura”

Keuken van dit appartement

Appartement Boa Vista beschikt over een keuken met aanrecht, magnetron, kookplaat, spoelbak, koelkast, vriesvak, waterkoker en espresso-apparaat voor cups. Daarnaast is er zowel binnen als op het terras een eettafel met vijf zitplaatsen te vinden. Uiteraard beschikt de keuken over voldoende kookgerei en serviesgoed.

Badkamer van dit appartement

Appartement Boa Vista heeft een sfeervolle badkamer met typisch Portugese azulejos, waarin zich een ruime douche, een wastafel en een toilet bevinden. Uiteraard zorgen wij, naast beddengoed, voor een regelmatige verschoning van handdoeken.

Slapen in dit appartement

Appartement Boa Vista heeft verschillende slaapmogelijkheden. De aparte hoofdslaapkamer biedt privacy voor wie met meer dan twee personen of bijvoorbeeld met het gezin komt. Tegen een authentieke natuurstenen muur staat hier een tweepersoons ledikant (160 x 200) om lekker in weg te dromen. En wat dacht je van het uitzicht? Stap uit je bed, sla de ramen open en laat het mooiste panorama van ons vakantiepark op je inwerken! Twee extra personen (bijvoorbeeld de kinderen) vinden hun slaapplaats in een apart slaapkamertje.

Deze slaapkamer is verbonden met de badkamer en beschikt over een stapelbed met twee bedden (190 x 80). Ook kan er desgewenst in de kinderkamer een babybedje worden bijgeplaatst.

Woonkamer van dit appartement

Appartement Boa Vista heeft een sfeervolle woonkamer, waaraan zich ook de open keuken bevindt. Je rust er lekker uit op de 3-persoons (slaap-)bank en gooit voor het gemak je benen omhoog op de twee poefen. Ideaal na een stevig stuk wandelen! In de woonkamer hebben wij een knusse houtkachel staan die in de koudere maanden voor de nodige warmte en gezelligheid zorgt. In het appartement is wifi aanwezig, waarvan je gratis gebruik kunt maken met je eigen laptop of telefoon.

Terrassen van dit appartement

Bij appartement Boa Vista horen twee eigen terrassen, die met een trappetje met elkaar verbonden zijn. Het bovenste (met traphekje voor kleine kinderen) ligt ietwat verscholen achter een van onze oude olijfbomen. Het bevindt zich direct aan de voordeur, is belegd met typisch Portugese klinkertjes en biedt ondermeer plaats aan de buiten-eettafel. Onderaan de trap is nog een tweede terras te vinden met twee luie strandstoelen om extra lekker te relaxen.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Appartement Boavista