Autohuur & Vliegtickets Portugal

Op het gebied van autohuur in Portugal zijn er veel aanbieders en is er veel verschil in prijs. Zelf maakten wij in Portugal (voordat we ons B&B en later vakantiepark hadden) altijd gebruik van bemiddelaar in autoverhuur  CarDelMar. Je kunt hier een auto huren voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt op de website de keuze uit verhuurders met een vestiging op de luchthaven of juist daar buiten.

Kidsproof vakantie Portugal

“Leven het
buitenleven!”

Autohuur

250X250

Autostoeltjes voor kinderen

De huurprijs van autostoeltjes voor kinderen kan flink tegenvallen. Dan maar een koffer bijboeken in het vliegtuig en ze meenemen? Onze oplossing is om opblaasbare autostoeltjes aan te schaffen. Deze wegen bijna niets en na een paar gezinsvakanties heb je de kosten er al weer uit. Die van ons zijn van Bubblebum voor kleuters en kinderen vanaf vier jaar. Deze stoeltjes voldoen aan de Europese richtlijnen.

Goedkoop vliegen naar Portugal

Vakantiepark Quinta Laranja ligt op slechts een uurtje rijden van het vliegveld van Lissabon en is daardoor ideaal gelegen voor een vliegvakantie met het hele gezin. Toch wordt ook regelmatig voor Porto gekozen (2,5 uur rijden vanaf ons vakantiepark) als dat goedkoper is.

Vliegreis Portugal
VanNaarMaatschappij
AmsterdamLissabon Easyjet, Tap Air Portugal, Transavia, Air Berlin, Vueling
EindhovenLissabonTransavia
Eindhoven Porto Transavia, Ryanair
Maastricht Porto Ryanair
Düsseldorf Lissabon Vueling
Keulen Lissabon German Wings
Brussel Lissabon Vueling
Brussel Porto Brussel Airlines
Charleroi Porto Ryanair

Vliegtickets