Lieve iedereen,

Hoe gaat het met jullie? We hebben veel hartverwarmende reacties gekregen op de mailing naar toekomstige gasten van vorige week. Dat doet ons heel goed en daar zijn we heel dankbaar voor.

Hoe gaat het met ons?

Nou, we zijn gelukkig allemaal in goede gezondheid, maar zakelijk gezien gaat het een stuk minder. Heel belangrijk; we hopen dat dit niet de verkeerde kant opgaat.  Het feit dat het nu niet mogelijk is om op vakantie te komen vanuit Nederland is niet leuk, maar wel begrijpelijk dat het nodig is om het virus te stoppen. Echter ons inkomen, dat wij moeten verdienen van april t/m oktober, is abrupt gestopt maar helaas blijven de rekeningen blijven wel binnenkomen.

Is Quinta Laranja nog wel gezond?

Jazeker! Quinta Laranja bestaat sinds 2007, we hebben keihard gewerkt maar de afgelopen jaren halen we een bezetting van 85%. Daar zijn we supertrots op!

Afgelopen winter hebben we ook weer flink geïnvesteerd in de Quinta. Vernieuwing van de inboedel, nieuwe picknicktafels op het terrein, heel veel verven van de buitenmuren en kozijnen en ga zo maar door.

We kunnen je vertellen, deze investeringen hakken aardig in je buffer. Als het seizoen gewoon was verlopen was dit geen enkel probleem geweest en zouden we ook komend jaar weer kunnen investeren om die Quinta nog mooier te maken, echter toen kwam Corona.

Portugal blijft altijd populair

Portugal is prachtig en vooral ons stuk (dat vinden we zelf). Dagelijks genieten we van het uitzicht over de vallei en we vinden het fijn om dat met jullie te delen.  We missen de kinderen die lekker ravotten op het terrein, spelen in het indianendorp of megabommetjes in het zwembad maken. We denken dat Quinta Laranja voor veel van onze gasten een fijne plek is met mooie herinneringen. Het toerisme de belangrijkste inkomstenbron van onze regio en samen met ons zitten veel kleine ondernemers op dit moment in de problemen. We hopen dan ook zeer dat net als wij zij ook snel weer gasten kunnen ontvangen.

Quinta Laranja´s Corona acties

Om te zorgen dat jullie ons niet vergeten en dat er misschien nog wat geld binnenkomt dat ervoor kan zorgen dat we onze vaste lasten kunnen betalen hebben we samen met andere droomplekeigenaren en de Droomplekaccademie een leuke actie bedacht. Koop een DroomPlekKado en ervaar alvast een beetje vakantie!

Lieve groetjes uit Portugal!

Jeroen, Loes, Leila Blue en Goa