Quinta Laranja, een 1,5 meter Quinta!

Nu het er gelukkig langzaam naar uit begint te zien dat we in de zomer toch gasten kunnen ontvangen. In ieder geval uit Portugal maar hopelijk ook al deze mensen uit Nederland en België die al lang geleden hun vakantie hebben gereserveerd.

Alle huisjes van Quinta Laranja zijn zelfvoorzienend en beschikken over een eigen opgang en terras. Ook ligt de Quinta op het Portugese platteland en is er veel ruimte om lekker van de natuur te genieten. Wij denken dan ook dat Quinta Laranja een veilige bestemming is om in Corona tijd op vakantie te gaan.

Maar we zullen ook een paar dingen anders moeten doen:

  • alle huisjes zullen grondig gedesinfecteerd worden na ieder verblijf
  • gezamenlijke ruimtes worden dagelijks gedesinfecteerd
  • helaas mogen we geen gemeenschappelijke maaltijd organiseren maar als alternatief zullen we bij voldoende gasten afhaalpizza´s of andere afhaalmaaltijden organiseren
  • We zullen wellicht wat minder contact in persoon met elkaar hebben, maar via whatsapp en telefoon zijn we uiteraard altijd bereikbaar.

Dingen waar we nog over na moeten denken, suggesties zijn welkom:

  • Kunnen we een surfles organiseren in met inachtneming van de 1,5 meter? Of kunnen we beter een alternatieve activiteit op de Quinta organiseren?
  • Het legendarische duikje in het donker met 20 kinderen tegelijk in het zwembad zal niet kunnen? Misschien een spel met maar 4 kinderen tegelijk in het zwembad en zo toch in het donker zwemmen?

Ook met deze voorzorgsmaatregelen zullen we er alles aan doen om je een fijne  vakantie te bezorgen.

Hopelijk tot snel!