Eten bij ons vakantiepark

Eten en gemeenschappelijke maaltijd

Natuurlijk kun je in onze accommodaties van ons vakantiepark in Portugal zelf koken en hebben wij een gezellige buitenkeuken met BBQ voor algemeen gebruik. Bovendien krijgt ons kleinschalig vakantiepark in Portugal ´s ochtends bezoek van de bakker (april – oktober), zodat je lekker kunt genieten van vers Portugees brood of een gebakje. Maar we bieden ook een handig ontbijtpakket en regelmatig een gezellige gemeenschappelijke maaltijd aan.

Kidsproof vakantie Portugal

“Voor de Steenoven-avond wordt zo´n twee uur voor aanvang al begonnen met het aansteken van de oven: hout erin, 100, 200, 350 graden, yes, de eerste pizza kan erin! “

Gemeenschappelijke maaltijd

Vanaf een deelname van 10 volwassenen organiseren wij wekelijks onze sfeervolle Steenoven-avond. Je kunt er in principe vanuit gaan dat dat zo is in de voorjaarsvakantie, zomervakantie en herfstvakantie, maar vaak ook in mei, juni en september. Graag houden wij bij onze maaltijden rekening met vegetariërs en kunnen in overleg ook met andere dieetwensen rekening houden. Bovendien organiseren wij voor iedereen die dat wil na afloop een spannend `Duikje in het Donker´ in ons zwembad. Alleen de onderwaterlampen van het zwembad gaan aan en dan lekker zwemmen onder de sterren!

Voor de Steenoven-avond wordt zo´n twee uur voor aanvang al begonnen met het aansteken van de oven: hout erin, 100, 200, 350 graden, yes, de eerste pizza kan erin! Of eerst een lekker Portugees voorgerechtje? Altijd beginnen we met een Portugese soep met verse kruiden; die plukken we zo uit de tuin! Daarna kunnen de kids hun eigen pizza beleggen terwijl de ouders alvast genieten van een lekker hapje en glaasje.

Ontbijtpakket

Heel handig voor de dag na aankomst: ons ontbijtpakket! Wij zorgen ervoor dat het eten in je accommodatie klaar staat, zodat je de volgende ochtend lekker rustig kunt gaan ontbijten als het jou uitkomt.

Het ontbijtpakket bestaat uit:  broodjes / brood, roomboter, kaas, vleeswaar, jam, portugese honing, fruit, eieren, een pak vruchtensap, een pak melk, mineraalwater, suiker, peper en zout, 1 koffiecup per volwassene, een zakje zwarte thee, een bundeltje verse kruiden van eigen land om zelf kruidenthee te zetten en een tradioneel Portugees brood. 

Restaurants in de omgeving van ons vakantiepark

In de omgeving van ons vakantiepark in Portugal zijn allerlei sfeervolle restaurants te vinden, variërend van typisch Portugees tot hippe strandtent. Wij wijzen je graag de weg! Vergeet vooral niet om tijdens je vakantie de verse vis in de leuke havenstadjes als Peniche en Ericeira te proberen!