FAQ – Vaak gestelde vragen

In onderstaande vragenlijst vind je antwoord op de meest voorkomende vragen over een vakantie bij ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Kidsproof vakantie Portugal

“Leven het
buitenleven!”

  • Vraag: Hebben jullie nog beschikbaarheid in de vakantieperiode? Antwoord: Ons reserveringssysteem op deze website is altijd up to date en geeft je het meest actuele antwoord over beschikbaarheid.
  • Vraag: Hoe laat is de check in van mijn vakantiehuisje of glamping accommodatie? Antwoord: Inchecken kan vanaf 16.00 uur. Mocht je na 20.00 uur aankomen dan graag van te voren even contact met ons opnemen. Ongeveer een week voor je aankomst ontvang je van ons een uitgebreide aankomstmail met handige tips en specifieke informatie over inchecken.
  • Vraag: Hoe laat moeten we uitchecken en kunnen we ook langer op het vakantiepark blijven? Antwoord: Je vakantiehuisje of glamping-accommodatie moet om 10.00 uur weer aan ons overgedragen worden (uitchecken) zodat we alles in orde kunnen maken voor nieuwe gasten. Eventueel kun je nog, tegen een kleine vergoeding, tot 17.00 uur op het terrein van ons vakantiepark aanwezig blijven en gebruik maken van een douche, toilet en alle andere faciliteiten.
  • Vraag: Zijn handdoeken en beddengoed inbegrepen? Antwoord: Handdoeken, keukenlinnen en beddengoed zijn inbegrepen. vervolgens kan er voor iedere nieuwe week gratis een schoon handdoeken en linnenpakket gevraagd worden. Alleen voor extra verschoningen van handdoeken en beddengoed rekenen wij een meerprijs. Strandlakens zijn te huur voor €6,00 per laken per vakantieperiode zolang de voorraad strekt.
  • Vraag: Ik wil op vakantie naar Portugal met een baby of peuter. Kan ik een babybedje reserveren? Antwoord: Je kunt bij Quinta Laranja het baby/peuterpakket reserveren. Dit bestaat uit een bedje incl. matras, badje, kinderstoel, omkleedkussen, potje,speelkleed en speelgoed. De prijs hiervoor is terug te vinden in de prijslijst.