Glamping: Glabana ‘Jasmim’

Tot 5 personen

Glamping in Portugal in een schitterende omgeving…

Deze 5-peroons zeshoekige glamping accommodatie combineert het stoere van een safaritent, de charme van een yurt en de luxe van een appartement. De glabana is mooi gesitueerd op ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal. Deze glamping accommodatie beschikt over twee aparte slaapkamers, een privé badkamer, een eigen buitenkeuken en een ruim terras. Heerlijk de ruimte dus voor een echte gezinsvakantie in Portugal! 

Kidsproof vakantie Portugal

“Trek je terug in de hangmat onder ‘jouw’ eigen olijfboom of snuffel wat rond tussen de bloemen”

De zeshoekige glabana zelf

Deze glamping accommodatie is lekker ruim. De glabana (glamping cabana) heeft een oppervlakte van 32 m2 en is door een zijhoogte van 2.20 meter en een nok van 3,5 meter overal hoog genoeg om te staan. De gehele glamping accommodatie is gelegen op een comfortabele houten vlonder en is sfeervol ingericht. De glabana is ingedeeld in drie kamers die door handige houten wandjes van elkaar gescheiden zijn. De voorste helft van deze glamping accommodatie bestaat uit het leefgedeelte met eettafel, zithoek met twee luie stoelen en koelkast, magnetron en waterkoker; de achterste helft is verdeeld over twee aparte slaapkamers. Iedere kamer beschikt over 2 ramen, waardoor de glabana lekker licht is en je goed kunt ventileren.

Slaapkamers van deze glamping accommodatie

De oudersslaapkamer beschikt over een tweepersoons ledikant (1.60 x 2.00 meter) en de kamer voor de kinderen telt drie bedden: twee in de vorm van een stapelbed en een stretcher die desgewenst voor een vijfde persoon kan worden uitgeklapt. Ook kunnen wij (in plaats van de stretcher) in deze glamping accommodatie eenvoudig een babybedje (ook voor peuters en kleuters) bijplaatsen. Alle bedden zijn uitgerust met een klamboe.

Buitenruimte en terras bij deze glamping accommodatie

Jasmim is Portugees voor ‘Jasmijn’, de plant die je met zijn bloemen begroet zodra je het terras van deze glabana betreedt. De locatie van deze glamping accommodatie is ruim opgezet en heeft veel eigen buitenruimte en privacy. Trek je terug in de hangmat onder ‘jouw’ eigen olijfboom of snuffel wat rond tussen de bloemen. Ook vanaf de tuintafel en de twee luie stoelen heb je een prachtig uitzicht over de vallei, ons terrein en het zwembad. Heerlijk om rustig de omgeving in je op te nemen of… onder het genot van een drankje te genieten van de kinderen bij het zwembad!

Badkamer in het houten huisje

Het houten huisje biedt plaats aan een ruime badkamer met toilet, douche en wastafel. Dit huisje hoort exclusief bij deze glamping accommodatie en hoeft dus niet met andere gasten gedeeld te worden!

Buitenkeuken bij het huisje

De buitenkeuken bevindt zich onder de afdak van het houten huisje en hoort eveneens exclusief bij deze glamping accommodatie. Je vindt er een kitchenette met een 2-pits gasstel en koud en warm water. Keukengerij en serviesgoed zijn in ruime mate aanwezig. Voldoende mogelijkheden dus om je eens lekker uit te leven met koken in de buitenlucht!

Elektriciteit, verwarming en internet

In deze glamping accommodatie en het houten huisje is elektriciteit aanwezig en zijn voldoende contactpunten. En mocht het buiten de zomermaanden wat fris zijn, dan is er bij ons een verrijdbare gaskachel te huur die de glabana heerlijk warm kan stoken. Bovendien is er op onze quinta gratis wifi waarvan je met eigen apparatuur gebruik kunt maken.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Glamping: Glabana Jasmim