Over ons

Bem-vindo, oftewel welkom!

Wij zijn Loes en Jeroen van Elswijk, eigenaars van Vakantiepark Quinta Laranja in Portugal. Sinds we onze voormalige wijnboerderij in Portugal in 2006 kochten, genieten we nog volop van dit heerlijke plekje! De eerste tien jaar na onze emigratie woonden wij op het terrein van Quinta Laranja, in het vakantiehuis dat nu Casa da Varanda heet. Wij hebben hier, samen met onze dochters Leila Blue (2006), Goa (Portugal, 2009), poes Nina en onze schaapjes, een geweldige tijd gehad. Maar jonge dames worden groot. In Portugal gaan kinderen al met 10 jaar naar een soort middelbare school en die was niet om de hoek. Het zelfde gold voor de turnvereniging en de zwemles. Sinds 2016 wonen we daarom met veel plezier in een lekker groene buitenwijk van het stadje Caldas da Rainha, vlakbij het park. Slechts een kwartiertje rijden van de Quinta en nooit files!

Kidsproof vakantie Portugal

“Leven het
buitenleven!”

Emigratie naar Portugal

Voordat we naar Portugal emigreerden, woonden we in Den Haag. Eerst werkten we vooral als reisleiders, daarna was Loes actief in P&O en Jeroen als trajectbegeleider in de Jeugdzorg. In die jaren reisden we voor ons plezier op eigen houtje de halve wereld over, van fietsen in Afrika tot kanoën in het Amazonegebied. En hoewel die reizen al behoorlijk avontuurlijk waren, moest ons grootste avontuur nog komen: emigreren naar Portugal! We begonnen aan een uitgebreide voorbereiding, kochten onze Quinta en vertrokken een jaar later naar Portugal.

Team Quinta Laranja

De afgelopen jaren hebben we Quinta Laranja opgebouwd en uitgebreid van een B&B tot een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark waar al vele gasten met veel plezier hun vakantie in Portugal hebben doorgebracht. Inmiddels met tien accommodaties en een flink terrein hebben wij ondersteuning van een heel gastvrije medewerker. Ana spreekt zeer goed engels en staat altijd voor onze gasten klaar. Ze weet enorm veel over… eigenlijk alles, en vindt het heel leuk om die kennis met onze gasten te delen. Dagelijks is er tenminste één van ons team op de quinta aanwezig, maar vaak zijn we met meer. Bij Quinta Laranja is altijd wel iets te doen, niet alleen op het terrein, maar ook vaak achter de schermen!