Over ons

Bem-vindo, oftewel welkom!

Wij zijn Loes Schuren en Jeroen van Elswijk, eigenaars van Vakantiepark Quinta Laranja in Portugal. Hoewel wij geen liefdeskoppel meer zijn, runnen wij nog altijd als een goed team en met passie en toewijding, onze samen opgebouwde Quinta!

Sinds we onze voormalige wijnboerderij in Portugal in 2006 kochten, genieten we nog volop van dit heerlijke plekje! De eerste tien jaar na onze emigratie woonden wij op het terrein van Quinta Laranja, in het vakantiehuis dat nu Casa da Varanda heet. Wij hebben hier, samen met onze dochters Leila Blue (2006), Goa (Portugal, 2009), poes Nina en onze schaapjes, een fijne  tijd gehad.

Maar jonge dames worden groot. En de middelbare school was niet om de hoek. Vandaar dat wij nu allebei wat dichter bij de stad Caldas da Rainha zijn gaan wonen. Slechts een kwartiertje rijden van de Quinta en nooit files!

Kidsproof vakantie Portugal

“Leven het
buitenleven!”

Emigratie naar Portugal

Voordat we naar Portugal emigreerden, woonden we in Den Haag. Eerst werkten we vooral als reisleiders, daarna was Loes actief in P&O en Jeroen als trajectbegeleider in de Jeugdzorg. In die jaren reisden we voor ons plezier op eigen houtje de halve wereld over, van fietsen in Afrika tot kanoën in het Amazonegebied. En hoewel die reizen al behoorlijk avontuurlijk waren, moest ons grootste avontuur nog komen: emigreren naar Portugal! We begonnen aan een uitgebreide voorbereiding, kochten onze Quinta en vertrokken een jaar later naar Portugal.