Voorwaarden Vakantiepark Quinta Laranja

Algemene voorwaarden vakantiepark Quinta Laranja

Vakantiepark Quinta Laranja is onderdeel van Van Elswijk, Lda. Onderstaande voorwaarden hebben zowel betrekking op boekingen bij ons vakantiepark in Portugal, als op een verblijf ter plaatse. Vakantiepark Quinta Laranja beschikt over de in Portugal vereiste vergunning op vakantieverhuur Alojamento Local  (binnenkort Turismo no Espaço Rural) en voldoet aan de hierin gestelde eisen voor brandveiligheid.

In- en uitchecken bij ons vakantiepark aan de Costa de Prata

Op de dag van aankomst kun je bij ons vanaf 16:00 uur in je accommodatie terecht. Op de dag van vertrek dient de accommodatie weer om uiterlijk 10:00 aan ons te worden overgedragen. Dit in verband met schoonmaken en voorbereiden voor nieuwe gasten.

Eindschoonmaak bij ons vakantiepark

Aan het einde van ieder verblijf dient de accommodatie veegschoon aan ons te worden overgedragen.

Dit houdt tevens in dat alle servies is afgewassen, vuilnisemmers zijn geleegd en meubels op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet. Vervolgens wordt door ons de volledige eindschoonmaak gedaan. Hiervoor rekenen wij een standaardbedrag per accommodatie dat niet afhangt van de lengte van het verblijf. De kosten van de eindschoonmaak zijn niet bij de verblijfskosten inbegrepen en zijn terug te vinden in de prijslijst.

Reserveringen en betalingen aan ons vakantiepark

Een reservering is definitief zodra wij via ons reserveringssysteem, e-mail, telefonisch of op andere wijze zijn verzocht tot het boeken, reserveren of vastleggen van een vakantie. Vervolgens dient per omgaande en uiterlijk binnen 5 werkdagen 50% van de reissom op onze rekening te zijn bijgeschreven. Het restbedrag dienen wij uiterlijk vier weken voor aankomst ontvangen te hebben. Indien je boekt binnen vier weken voor de aankomstdatum, dient het volledige bedrag ineens voldaan te worden.

Mocht er aanspraak worden gemaakt op geld terug bij annulering dan kan Van Elswijk Lda geen geldsom terugbetalen maar zal er een voucher ter waarde van dit bedrag worden uitgegeven.

Annuleringsvoorwaarden van ons vakantiepark

Mocht je, om welke reden dan ook, genoodzaakt zijn om je vakantie bij ons vakantiepark in Portugal (gedeeltelijk) te annuleren, dan betalen wij volgens onderstaand schema, en afhankelijk van het moment van annuleren, de onderstaande kosten terug. Wij adviseren onze gasten altijd om, voor het gedeelte dat niet door ons wordt terugbetaald, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Restitutie (voucher) door ons vakantiepark bij annulering:

Tot 30 dagen voor aankomst bij ons vakantiepark50%
Binnen 30 dagen voor aankomst bij ons vakantiepark0%
Tijdens het verblijf bij ons vakantiepark0%

Aansprakelijkheid vakantiepark Quinta Laranja

Quinta Laranja en ‘Van Elswijk, Lda’ zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukken die tijdens je vakantie zouden kunnen plaatsvinden. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade aan en verlies van je eigendommen. Het gebruik of betreden van onze accommodaties, ons volledige terrein met zwembad en het gebruik van ons sportmateriaal, valt onder de volledige verantwoordelijkheid van onze gasten.

Schade aan bezittingen van ons vakantiepark

Mocht er door toedoen van onze gasten schade aan onze bezittingen, zoals accommodaties, inboedel, terrein, zwembad of sportmaterialen zijn toegebracht, of mochten bepaalde roerende zaken door verlies of diefstal verloren zijn gegaan, dan kunnen wij de schade hiervan verhalen op de verantwoordelijke. Wij raden onze gasten altijd aan een (reis)verzekering af te sluiten om bovengenoemde risico’s te ondervangen.

Roken bij ons vakantiepark

Het is niet toegestaan om in onze accommodaties te roken. Voel je echter vrij dit te doen op je eigen terras en andere geplaveide delen van ons terrein. We vragen je om, in verband met bosbrandgevaar, extra zorgvuldig met vuur om te gaan.

Huisdieren bij ons vakantiepark

Op ons terrein en in onze accommodaties kunnen alleen in overleg huisdieren worden toegelaten.

Gebruik elektronische apparatuur bij ons vakantiepark

Om overbelasting van de elektriciteitstoevoer te voorkomen is het bij ons vakantiepark niet toegestaan om zelf meegebrachte apparatuur te gebruiken van meer dan 800W. Mocht dit toch zeer gewenst zijn, dan kan bekeken worden of hierover aparte afspraken gemaakt kunnen worden. In het geval van (bij-)verwarming van onze accommodaties kan bij ons per dag een gaskachel gehuurd worden. De kosten hiervan zijn te vinden in de prijslijst.