Studio Palheiro

Tot 4 personen

Vakantie in de heuvels van Estremadura

Studio ‘Palheiro’ van ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal is een oude hooischuur, die door ons tot een gezellige accommodatie is omgebouwd. De studio biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen en beschikt over een typisch Portugese veranda met buitenkeuken. Het ruime terras aan de patio geeft een schitterend uitzicht over de vallei en de landerijen.

Kidsproof vakantie Portugal

“Leven het
buitenleven!”

Eten en koken in deze accommodatie

Studio Palheiro beschikt over een ruime buitenkeuken die gelegen is onder de afdak van de gezellige veranda. Leven het buitenleven! Je hebt hier de beschikking over een aanrecht met gootsteen, een 2-pits gasstel en een koelkast met vriesvak. Bovendien vind je in de accommodatie zelf nog een magnetron en een espresso-apparaat voor Portugese cups. En het eten zelf? Lekker in de zon op het terras, aan de vierpersoons eettafel in de schaduw van de veranda, of aan de andere vierpersoons eettafel in het huisje zelf.

Badkamer van deze studio

Studio Palheiro heeft een vrolijke badkamer met wastafel, toilet en douche met douchecabine.

Slapen in deze studio

In deze accommodatie vind je een sfeervolle én bijzondere dubbele hoogslaper met zowel boven als beneden een 2-persoons ledikant. In de meeste gevallen slapen de kinderen boven (die vinden dat vaak prachtig!) en de ouders beneden, maar bij kinderen onder de 5 a 6 jaar oud kiezen onze gasten er meestal voor om dit om te wisselen. In studio Palheiro kunnen wij op verzoek een babybedje (baby-peuterpakket) bijplaatsen. Hiervoor hebben wij een aparte hoek ingericht die doormiddel van een gordijn gedeeltelijk van de rest van de accommodatie kan worden afgescheiden. 

Zodra je ’s ochtends wakker wordt, open je de typisch Portugese luiken om van het wijde uitzicht over de vallei en het gekwetter van de vogeltjes te genieten!

Zithoek en houtkachel van deze studio

In de zithoek van studio Palheiro vind je twee luie stoelen en een salontafel. Ook staat er een houtkachel die, als het buiten de zomermaanden wat frisser wordt, voor een heerlijk knus gevoel en de benodigde warmte zal zorgen. In de zithoek is ook een plank met boeken en tijdschriften te vinden.

Terras van deze accommodatie

Het ruime terras van studio Palheiro beslaat zo’n 40m2 en is gelegen op onze gezellige patio. Geniet van een kop koffie in de luie stoelen onder de prachtige bougainville of rol je handdoek uit in de schaduw van de natuurstenen muurtjes. ’s Avonds is het heerlijk (na-)tafelen aan de vierpersoons eettafel van de veranda, terwijl je in de verte de zon achter de heuvels ziet zakken.

Accommodatie met internet

In studio Palheiro en op het terras heb je gratis wifi waarvan je met je eigen apparatuur gebruik kunt maken.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Studio Palheiro