Van: Tot: Check beschikbaarheid

Vakantie in Portugal

Quinta Laranja is een voormalige Portugese wijnboerderij, verbouwd tot kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark. Er is keuze uit tien verblijfsmogelijkheden, waaronder sfeervolle vakantiehuisjes, een gezellige studio, volledig ingerichte glamping cabanas en romantische dorpshuisjes. Onze accommodaties liggen op een ruim maar overzichtelijk terrein met allerlei faciliteiten voor ouders en kinderen én een heerlijk zwembad.

De Quinta is centraal gelegen en biedt een schitterend uitzicht over de heuvels en wijngaarden van Estremadura. Geniet van de kleinschaligheid van een B&B en de faciliteiten van een vakantiepark. Bem-vindo bij Quinta Laranja aan de Costa de Prata van Portugal!

Actuele beschikbaarheid en reserveren

Wil je de actuele beschikbaarheid (altijd up to date) van ons vakantiepark in Portugal weten? Of meteen een online reservering maken? Kijk dan hiernaast bij `Online reserveren´. Mocht er geen plek meer zijn bij vakantiepark Quinta Laranja dan kennen we ook een heel leuk alternatief in de buurt! Mail ons gerust voor meer informatie.

Eten, steenoven & BBQ

In de vakantieperiodes organiseert vakantiepark Quinta Laranja in Portugal regelmatig een gezellige Steenoven-avond of Portugese BBQ. Daarnaast bieden wij een handig ontbijtpakket aan en komt onze Portugese bakker aan de deur!

Zien en doen in Midden-Portugal

In Estremadura en de Costa de Prata (Zilverkust) van Portugal is enorm veel te zien en te doen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Vakantie-accommodatie Quinta Laranja is dus ook een uitstekende vakantiebestemming voor een gezinsvakantie. Op onze site kun je alvast een goed beeld krijgen van al het leuks in Estremadura en de Costa de Prata van Portugal!

Bekijk ook eens ons Google profiel.