Vakantiehuisje ‘Casa do Pão’

Tot 5 personen

Van oud ovenhuis tot volledig gerenoveerd vakantiehuisje

Casa do Pão is een gezellige 5-persoons vakantie-accommodatie van circa 54 m2 op ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark in Portugal. Casa do Pão betekent `Huis van het brood´; dat laatste is dan ook precies wat er in die oven het meeste werd gebakken. Het huisje is ruim en licht. Het is het hele jaar door een heerlijke plek om te verblijven en door zijn hoge isolatiewaarde ook nog eens extra geschikt voor verblijf in de winter!

Kidsproof vakantie Portugal

“Je kunt hier perfect genieten van de vergezichten over de wijngaarden, de heuvels en de ondergaande zon!”

Woonkamer met open keuken

Het woonkamergedeelte en het open-keukengedeelte zijn van elkaar gescheiden door een zogenaamde split-level. Dit geeft een leuke speelse wending aan de indeling. Beide delen zijn met elkaar verbonden door een halfhoge binnentrap die van boven en onder met een traphekje kan worden afgesloten. Met de oude eucalyptushouten balken van het dak van het voormalige ovenhuis is nu een rustieke reling gemaakt. In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met een bedbank die desgewenst als 2-persoons bed kan worden uitgeklapt. Ook is er, naast wifi, een televisie te vinden waarop vele free-to-air kanalen te bekijken zijn (o.a. BVN, BBC, etc.). De in de woonkamer aanwezige hoogrendements houtkachel zorgt buiten de zomermaanden voor een aangename warmte en een hoop gezelligheid!

De keuken beschikt over een 4-pits kookplaat, een koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine en een magnetron met gril. Uiteraard is er voldoende kookgerij en servies te vinden. Eten kun je binnen doen aan de 5-persoons eettafel, maar natuurlijk ook op het dakterras!

Slaapkamers

Dit vakantiehuisje beschikt over twee aparte slaapkamers. In de ruime oudersslaapkamer vind je een 2-persoons bed (160 x 200) en een kledingkast. Ook is er de mogelijkheid om hier desgewenst een baby-/-kinderbedje (baby-/-peuterpakket) bij te plaatsen. De kamer voor de kinderen beschikt, behalve over een kledingkast, over een stapelbed met drie bedden boven elkaar die alle een breedte van 90 cm en een lengte van 200 cm hebben. Deze bedden zijn aan drie zijden afgesloten en hebben aan de open voorkant een kleine veiligheidsreling voor kinderen. Ook in de kinderkamer kan een baby-/-kinderbedje worden bijgeplaatst.

Badkamer

Casa do Pão heeft een fijne sfeervolle badkamer met typisch portugese vloertegels, een lekkere douche, een toilet en een wastafel. Het water wordt met zonnepanelen verwarmd.

Buitenruimte van dit vakantiehuisje

Dit vakantiehuisje beschikt aan de voorzijde over een tuintje met terras met twee luie stoelen dat te bereiken is via een paadje met typisch Portugese klinkertjes. Een draaitrap (traphekje aan onder- en bovenkant voor kleine kinderen) biedt hier toegang tot een groot privé dakterras van zo´n 20 m2. Hier vind je een 6-persoons eettafel en twee ligbedjes om heerlijk van de zon te genieten. Je kunt hier perfect genieten van de vergezichten over de wijngaarden, de heuvels en de ondergaande zon! Zowel op het dakterras als bij het benedenterras zijn met muurtjes en beplanting verschillende hoekjes gecreëerd om schaduw en privacy te bieden.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Vakantiehuisje ‘Casa do Pão’