Vakantiehuisje Curral

Tot 5 personen

Van vroegere stal tot sfeervol vakantiehuisje

Casa do Curral is een gezellige 5-persoons vakantie-accommodatie van circa 54 m2. Dit vakantiehuisje is door ons nieuw gebouwd in de winter van 2015-2016 op de plek van onze voormalige stal. Het is dan ook deze stal (portugees `O Curral´) waarnaar de naam verwijst. Het huisje is ruim en licht en is centraal gelegen op het terrein van ons vakantiepark in Portugal. Het hele jaar door een heerlijke plek om te verblijven en door zijn hoge isolatiewaarde ook nog eens extra geschikt voor verblijf in de winter! Hier en daar zijn nog enkele oude details van de vroegere stal bewaard gebleven.

Kidsproof vakantie Portugal

“Het is dan ook deze stal (portugees `O Curral´) waarnaar de naam verwijst”

Woonkamer met open keuken

In de woonkamer vind je een gezellige zithoek met een bedbank die desgewenst als 2-persoons bed kan worden uitgeklapt. Ook is er, naast wifi, een televisie te vinden waarop vele free-to-air kanalen te bekijken zijn (o.a. BVN, BBC, etc.). De in de woonkamer aanwezige hoogrendements houtkachel zorgt voor heel veel sfeer en (buiten de zomer) voor aangename temperaturen.

De keuken beschikt over een 4-pits kookplaat, een koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine en een magnetron met gril. Uiteraard is er voldoende kookgerij en servies te vinden. Eten kun je binnen doen aan de 5-persoons eettafel, maar natuurlijk ook op het dakterras!

Slaapkamers

Dit vakantiehuisje beschikt over twee aparte slaapkamers. In de ruime oudersslaapkamer vind je een 2-persoons bed (160 x 200) en een sfeervolle kledingkast. Ook is er de mogelijkheid om hier desgewenst een baby-/-kinderbedje (baby-/-peuterpakket) bij te plaatsen. De kinderkamer beschikt, behalve over een kledingkast, over een stapelbed met drie bedden boven elkaar die alle een breedte van 90 cm en een lengte van 200 hebben. Deze bedden zijn aan drie zijden afgesloten en hebben aan de open voorkant een kleine veiligheidsreling voor kinderen. Ook in de kinderkamer kan een baby-/-kinderbedje worden bijgeplaatst.

Badkamer

Casa do Curral heeft een lichte sfeervolle badkamer met typisch portugese vloertegels, een lekkere douche, een toilet en een wastafel. Het water wordt met zonnepanelen verwarmd.

Buitenruimte van dit vakantiehuisje

Dit vakantiehuisje beschikt aan de voorzijde over een tuintje met terras met twee luie stoelen. Ideaal voor dat kopje koffie als de kids het terrein over rennen! Een draaitrap (traphekje aan onder- en bovenkant) biedt hier toegang tot een groot privé dakterras van 28 m2. Hier vind je een 6-persoons eettafel en twee ligbedjes om heerlijk van de zon te genieten. En wat dacht je van het uitzicht? Je kunt er zowel ons terrein met zwembad overzien als de ons omringende heuvels en valleien tot kilometers ver. Zowel op het dakterras als bij het benedenterras zijn met muurtjes en beplanting verschillende hoekjes gecreëerd om schaduw en privacy te bieden.

Reserveer of bekijk hier de beschikbare data voor Vakantiehuisje Curral